ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

Δε θα το πιστέψετε, αλλά τα παρακάτω είναι ακριβής μετάφραση της ιστοσελίδας Genpets της Εταιρίας Bio-Genica (http://www.genpets.com/index.php).
Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλοστημένη φάρσα, αν η Bio-Genica (http://www.genpets.com/about.php) υπάρχει ή όχι, αλλά αν είναι φάρσα, όποιος την έκανε, ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα....

Διαβάστε (όσο αντέχετε):
Στη σελίδα "Γνωρίστε το Genpet" (http://www.genpets.com/meet.php) διαβάζουμε:
Αποσυσκευάστε το Genpet και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο από δυνατότητες.
Καλωσορίστε τα ολοκαίνιουργια Genpets από την Bio Genika.
Τα Genpets (Γενετικά κατοικίδια) είναι συσκευασμένα Γενετικά κατασκευασμένα κατοικίδια που μπορείτε να βρείτε σήμερα!
Σωστά. Τα genpets, δεν είναι παιχνίδια ή ρομπότ. Εϊναι ζώα που ζουν και αναπνέουν.
Η χρήση της μεθόδου "Zygote Micro Injection" έγινε γρήγορα η δημοφιλέστερη μέθοδος συνδυασμού DNA ή εισαγωγής συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά σε ποντίκια όπου προστέθηκαν τμήματα DNA φωσφοριζουσας μέδουσας το 1977. Από τότε, έχουν δημιουργηθεί φωσφορίζοντα κουνέλια, γουρούνια και άλλα ζώα. Από τότε, ανθρώπινο DNA εμβολιάσθηκε σε κουνέλια, χιμπατζήδες, DNA αράχνης εμβολιάσθηκε σε πρόβατα, και τώρα, έφτασαν τα Genpets!
Διαβάστε τις πληροφορίες του National Geographic για τα ανθρώπινα υβρίδια (link).
Πήγαμε ένα ακόμη βήμα παραπέρα, πακετάροντας το GenpetT σε πλαστική συσκευασία, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Το πακέτο περιλαμβάνει πλήρως λειτουργικό monitor καρδιακής λειτουργίας και δείκτη φρεσκάδας που απεικονίζουν τη φυσική κατάσταση του Genpet.
Περισσότερες πληροφορίες.
Τα GenpetsT έρχονται σε δύο βασικές εκδόσεις: Ενα μοντέλο 1 χρόνου, και ένα μοντέλο 3 χρόνων ζωής.
Εκτός από τη βασική διάκριση, υπάρχει μεγαλύτερη διαφοροποίηση. Αν και τα Genpet δείχνουν ίδια, δεν είναι. Κάθε GenpetT έρχεται με τη δική του χρωματικά ορισμένη προσωπικότητα.
Για παραδειγμα, ένα παιδί που επιθυμεί ένα ζωηρό Genpet θα διαλέξει το κόκκινο. (δείτε τα χαρακτηριστικά για λεπτομέρειες).
Γενετικό DNA, γενετική προσωπικότητα, γενετική διάρκεια ζωής. Δε γίνεται καλύτερα.
Η Bio-Genica καλύπτει τις ανάγκες σας. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε εμάς.
Εντός πακέτου
Οπως παρατηρήσατε, κάθε Genpet έρχεται προσυσκευασμένο σε δική του αυτόνομη συσκευασία. Η συσκευασία είναι αυτό που διαφοροποιεί το Genpet από κάθε άλλο προϊόν σήμερα.
Κάθε συσκευασία, έχει το δικό της ενσωματωμένο μικροτσίπ που παρακολουθεί και ελέγχει την κατάσταση του Genpet.
Εκτός πακέτου
Τα GenpetsT έχουν περιορισμένη κινητικότητα. Σαν τις κούκλες, τα κατοικίδια και τα μωρά, πρέπει να δέχονται φροντίδα και προσοχή. Μόλις το Genpet ξυπνήσει, θα αποκτήσει συναισθηματικούς δεσμούς με το παιδί σας.
Η σειρά GenpetT προέρχεται από την φυσικό στάδιο 1 . Οι κούκλες και τα ρομποτικά παιχνίδια γίνονται γρήγορα βαρετά. Τα κατοικίδια θέλουν πολύ φροντίδα. Τα Genpet ωστόσο, μαθαίνουν και προσαρμόζονται. Είναι ζωντανά κατοικίδια, αλλά καλύτερα τροποποιημένα ώστε να είναι αξιόπιστα, εξαρτώμενα και επαρκή, όπως κάθε άλλη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στις πολυάσχολες ζωές μας.
Και η φρίκη συνεχίζεται:
Στη σελίδα τεχνικών χαρακτηριστικών, (http://www.genpets.com/features.php) διαβάζουμε :
01. GenpetT Ο μόνος Γενετικά κατασκευασμένος σύντροφος. Διαθέσιμος σε 7 διαφορετικές Προσωπικότητες.
02. Χρωματικός κώδικας. Κάθε προσωπικότητα είναι συνδεδεμένη με το αντίστοιχο χρώμα της που χρησιμοποιείται σε κάθε πακέτο.
03. Μόνιτορ καρδιακής παρακολούθησης: Κάθε πακέτο έχει χαμηλού κόστους ενσωματωμένη οθόνη παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας, με πράσινα led και ενσωματωμένο ηχείο.
04. Δείκτης "φρεσκάδας". Κάθε πακέτο διαθέτει έναν εύκολο στη χρήση "δείκτη φρεσκάδας" που απεικονίζει με μπλε led την κατάσταση του GenpetT. Ο Οθόνη δείχνει επίσης αν το GenpetT έχει μείνει για πολύ καιρό στο ράφι του καταστήματος ή αν το πακέτο χρησιμοποιήθηκε με λάθος τρόπο.
05. Bio-Genica IV System Οσο τα Genpets μένουν στο κατάστημα, βρίσκονται σε μια κατάσταση ύπνωσης. Κάθε πακέτο GenpetT διαθέτει σύστημα διατροφής. Το ειδικό μίγμα μας, τροφοδοτείται από το σωλήνα διατροφής του Genpet και κρατάει το Genpet υγιές.
06. Δεσμά GenpetT Η ακινητοποίηση των κατοικιδίων στο πακέτο τους εξασφαλίζει ότι το προϊόν δε θα πάθει ζημιά, και εξασφαλίζουν τη βέλτιστη θέαση από τους υποψήφιους αγοραστές.
(Η ζωή του *GenpetT εξαρτάται από τη θερμοκρασία και τη φρεσκάδα του Genpet T)
Βρήκα μερικά βίντεο στο Youtube. Το ένα με υπότιλους. Υπάρχουν βίντεο με αποσπάσματα όπου το "προϊόν" συζητιέται στην τηλεόραση, αλλά δε γνωρίζω ισπανικά.
Στο ισπανικό βίντεο (el drama los Genpet), μια γυναίκα κλαίει με λυγμούς.
Δεν κατάλαβα γιατί. Σε άλλο βίντεο, θα ακούσετε το ανατριχιαστικό ροχαλητό του Genpet.
Οποιος αντέχει, βλέπει. http://www.youtube.com/results?search
Δε θα συνεχίσω με σκέψεις όπως "τι άλλη εφαρμογή μπορεί να έχει η τεχνολογία αυτή;"
ή "κι αν κάτι πήγαινε στραβά;",
ή "θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς;" και άλλα τέτοια, γιατί μπροστά σε αυτά που σκέφτομαι, η αποκάλυψη του Ιωάννη, φαντάζει παιδικό μυθιστόρημα.
Ο Θεός μαζί μας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.