ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

«Δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους 'Ελληνες η κυβέρνηση»_Aυστηρό μήνυμα πρός κάθε σκοτεινόπουλο,,, Φωτόπουλο !!!

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και δη τον επικεφαλής τους Νίκο Φωτόπουλο απηύθυνε χθες η κυβέρνηση, αναφορικά με τις απειλές τις ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για κινητοποιήσεις εντός του καλοκαιριού.

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτους τους Έλληνες πολίτες. Δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια με τη δημόσια υγεία και δεν θα αφήσει να δεχθεί και άλλο πλήγμα ο τουρισμός μας. Τέρμα πια με τους εκβιασμούς και τις απειλές», τόνισε, μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό», σημείωσε, και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης, αν και, όπως είπε, «ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί».

Παράλληλα, συσχέτισε τη συμπεριφορά του κ. Φωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. «Νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο. Δεν έχετε ακούσει τον κ. Τσίπρα να λέει πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα με τον κ. Φωτόπουλο; Δεν γνωρίζετε την πολιτική συγγένεια που υπάρχει πλέον; Υπάρχει σε έναν εντυπωσιακό βαθμό αυτό το φαινόμενο, ιδιαίτερα στον συνδικαλιστικό τομέα», σημείωσε.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος (ΝΕΤ): «Πρέπει να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις οπωσδήποτε. Πρέπει με τόλμη και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε και να αγνοήσουμε τους κινδύνους που λέει η κάθε "Κασσάνδρα" στυλ ΣΥΡΙΖΑ, ο κάθε "σκοτεινόπουλος", ο κάθε Φωτόπουλος, ο καθένας που έχει βρει τα κεκτημένα και κάθεται επάνω και υποφέρει η κοινωνία και αυτός παριστάνει και το αντράκι. Παριστάνεις το αντράκι αλλά έχεις εξασφαλίσει και συνδικαλιστικά και εργασιακά και το ρεύμα δωρεάν, αυτό είναι αλητεία», τόνισε.

Για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, ερωτήθηκε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, που απάντησε (Ράδιο Alpha 98.9): «Το γεγονός ότι έχει ασκηθεί εντονότατη κριτική από το ΣΥΡΙΖΑ περί ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας δείχνει ότι η αντιπολίτευση δεν έχει αξιοπιστία σε αυτό το θέμα και είναι μία ιδεολογική σύγκρουση και όχι μία σύγκρουση ουσίας υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού».


ΦΙΛ. ΠΑΝ.

πηγή: http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=65937

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ....


    http://greek-observatory.blogspot.com/2012/07/blog-post_3508.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ