ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Επιδότηση Ενισχυτικής Διαδασκαλίας μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου

Πρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων
Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματός της, εμπλουτίζοντας και επεκτείνοντας το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» που λειτουργεί στα γραφεία της οργάνωσης από τον Σεπτέμβριου του 2012, ξεκινάει ένα νέο καινοτόμο επιδοτούμενο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών Γυμνασίου & Λυκείου φιλολογικών μαθημάτων, μέσω διαδικτύου.


Σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές διαδικτυακής εκπαιδευτικής πύλης, η οργάνωσή μας καλύπτει το 50% του κόστους της ωριαίας διδασκαλίας ανά μαθητή (τελικό κόστος για τον μαθητή 3¤/ώρα). Επιπλέον το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματός αυτού είναι πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως γεωγραφικός περιορισμός, αλλά ούτε και μετακίνηση από την πλευρά των μαθητών με το κόστος που αυτή συνεπάγεται. Όλη η διαδικασία της διδασκαλίας γίνεται από την άνεση του σπιτιού, είτε οι μαθητές βρίσκονται σε παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές, είτε σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα και το λογισμικό της εικονικής αίθουσας διδασκαλίας (virtual class) δεν απαιτούν γνώσεις πληροφορικής, ούτε επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση και την λειτουργία τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα Διαδικτυακής Ενισχυτικής Διδασκαλίας της οργάνωσης και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και την δράση μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981072600
E-mail: info@oloimazi.org
Επισκεφτείτε την σελίδα μας ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και γίνετε μέλη: www.oloimazi.org