ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ...Ελλήνων Βούληση!

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Η επιχείρηση 2013 Μαραθών, ολοκληρώθηκε.
Δεν πετύχαμε τον υψηλό στόχο, πετύχαμε όμως πολλούς μικρότερους.

Ο πιο σημαντικός από αυτούς, είναι ότι για πρώτη φορά, απλοί άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα, με την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για τη ζωή μας, συναντηθήκαμε στο ίδιο μέρος, θέλοντας το ίδιο πράγμα.

Ολοι όσοι βρεθήκαμε εκεί, νιώσαμε το ίδιο συναίσθημα αισιοδοξίας που υπήρχε διάχυτο παντού, παρά την μικρή θεωρητικά συμμετοχή του κόσμου.

Ολοι όσοι ήσασταν εκεί, δηλώσατε αποφασισμένοι να συνεχίσετε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Ιδού λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε τη θέληση σας αυτήν πράξη.

Οσοι από εσάς συμμετείχατε στην προηγούμενη προσπάθεια σαν εθελοντές και είχατε δηλώσει ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, έχετε μετατραπεί αυτόματα σε πολίτες της Ελλήνων Βούληση.

Οι πολίτες της Ελλήνων Βούληση συμμετέχουν επώνυμα και ισότιμα στις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες της δικής μας ψηφιακής βουλής. Οι Πολίτες βλέπουν τα στοιχεία όλων των υπολοίπων Πολιτών.

Αν στην προηγούμενη προσπάθεια είχατε εγγραφεί ανώνυμα, δίνοντας μόνο ένα email, και ήσασταν "Βουλευτής", παραμένετε Βουλευτής, και έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε στις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες στην ανοικτή περιοχή συζήτησης. Δεν βλέπετε τα στοιχεία των πολιτών και δεν μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις στην περιοχή Πολιτών.

Η ψηφοφορία για το πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη προσπάθεια βρίσκεται στην περιοχή Πολιτών.

Οσοι είστε Βουλευτές, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (κάνοντας κλικ στο tab "Σχετικά με εμένα" και επιλέγοντας το μολυβάκι.

Ειδοποιήστε τους διαχειριστές για να γίνετε Πολίτες της Ελλήνων Βούληση, καθώς και αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

H πλειονότητα των εθελοντών απαιτεί τη συνέχιση του αγώνα για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, οπότε οφείλουνε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί αυτός ο αγώνας.
Τον τρόπο αυτόν θα τον συναποφασίσουμε μετά από δημόσια διαβούλευση, ψηφίζοντας επώνυμα, στο εργαλείο Ελλήνων Βούληση:

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
(http://ellinonvoulisi.org/forum/forumdisplay.php?f=71)

Τί είναι η Ελλήνων Βούληση και πως μπορείτε να συμμετέχετε.

Η Ελλήνων Βούληση είναι ο ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας όλων όσων συμφωνούν με τα προτάγματα της επιχείρησης 2013 Μαραθών, και πιστεύουν στην ιδέα ότι η δημοκρατία είναι το όπλο μας ενάντια στην ολιγαρχία, και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν γι αυτό.
Στην Ελλήνων Βούληση, μπορούν να συμμετέχουν οι ακόλουθες κατηγορίες χρηστών:

1. Ανώνυμοι επισκέπτες
Είναι οι χρήστες που δεν έχουν πραγματοποιήσει είσοδο στο σύστημα. Εκτός κι αν αλλιώς αποφασιστεί, οι επισκέπτες διαβάζουν την περιοχή Πολιτών και την Ανοικτή περιοχή.

2. Βουλευτές
Είναι οι χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή δίνοντας απλά ένα email. Το email αυτό, δεν είναι ορατό στους άλλους Βουλευτές, ούτε στους Πολίτες. Για να γίνει κάποιος Βουλευτής στην Ελλήνων Βούληση, και να συμμετέχει στις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες στην ανοικτή περιοχή, θα πρέπει να εισάγει μόνο μια διεύθυνση email στην οποία να έχει πρόσβαση, ένα ψευδώνυμο, και έναν κωδικό πρόσβασης.

3. Πολίτες
Είναι οι χρήστες που εκτός της εγγραφής τους, έχουν δηλώσει το ονοματεπώνυμο τους, την Πόλη στην οποία ζουν και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα στοιχεία αυτά είναι επεξεργάσιμα μόνο κατά την εγγραφή. Δεν είναι ορατά στους ανώνυμους Βουλευτές. Ολοι οι πολίτες, βλέπουν τα στοιχεία όλων των άλλων πολιτών και συμμετέχουν επώνυμα στην Ελλήνων Βούληση.

Ολα τα μέλη της Ελλήνων Βούληση που έχουν δηλώσει το ονοματεπώνυμο τους, σήμερα είναι ΠΟΛΙΤΕΣ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ, είτε συμμετείχαν ως οργανωτική ομάδα, είτε ως ομάδα 5, είτε ως απλοί εθελοντές. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, που θα συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί οι συναγωνιστές ισότιμα από την αρχή.

Το πιο σημαντικό τώρα, είναι να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα συνεχιστεί ο αγώνας. Η απόφαση αυτή, μπορεί να επικυρωθεί σε ανοικτές συνελεύσεις (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - αυτό πάλι θα το αποφασίσουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ της Ελλήνων Βούληση, όλων όσων θέλουν να επαναλάβουν μια νέα προσπάθεια, και ο χώρος αυτός μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο συζήτησης, ώστε όταν συναντηθούμε (σύντομα), να έχει προηγηθεί ένας δημόσιος διάλογος εδώ και να μπορέσουμε στη συνέλευση, να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα και σε αποφάσεις.

Οποιος συμφωνεί με τα προτάγματα της επιχείρησης 2013 Μαραθών και θέλει να συνεχιστεί ο αγώνας, μπορεί να εγγραφεί στην Ελλήνων Βούληση, να δηλώσει τα στοιχεία του, (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και πόλη) και να συμμετέχει επώνυμα στη διαμόρφωση της επόμενης προσπάθειας για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, εδώ:

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
(http://ellinonvoulisi.org/forum/forumdisplay.php?f=71)

Εγγραφή στην Ελλήνων Βούληση
Είσοδος στην Ελλήνων Βούληση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ