ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακό χτύπημα του ''Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού'

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επίθεση έγινε μέσω υπηρεσίας στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενώ την ευθύνη φέρεται να έχει αναλάβει ο επονομαζόμενος Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός, δημιουργώντας εύλογους συνειρμούς παραμονές της επιχείρησης εναντίον της Συρίας.
Στις εταιρείες συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων η βρετανική Huffington Post και το twitter, όμως μόνο η σελίδα nytimes.com έμεινε εκτός λειτουργίας για ώρες.
Συγκεκριμένα, αρχικά οι χρήστες της σελίδας κατευθύνονταν μέσω των χάκερς σε άλλη σελίδα μέχρι που τελικά κατόρθωσαν οι τεχνικοί της εφημερίδας να ρίξουν «μαύρο» στην επίσημη σελίδα και να γλυτώσουν από την παραπομπή των αναγνωστών στο περιεχόμενο των χάκερς.
To twitter ανακοίνωσε ότι έμεινε εκτός λειτουργίας για μιάμιση ώρα χωρίς όμως να υπάρξει η παραμικρή παρεμβολή στο περιεχόμενο
Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός κατόρθωσε να διεισδύσει στην Melbourne IT, η οποία πουλά και διαχειρίζεται ηλεκτρονικές διευθύνσεις συμπεριλαμβανομένων των twitter.com και nytimes.com.
Oι συγκεκριμένοι χάκερς τον περασμένο Αύγουστο είχαν βάλει στο στόχαστρο και άλλες ιστοσελίδες αμερικανικών μέσων όπως τα Cnn, Time και Washington Post.
defencenet.gr