ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΑΜΑΡΑ

Επέστρεψε στη Ζίμενς 6 εκατομμύρια ευρώ
που δήθεν χρωστούσε το ελληνικό δημόσιο
από επιστροφή φόρων ! 
Απίστευτο κι όμως αληθινό .
Η Κυβέρνηση Σαμαρά υποταγμένη πλήρως στα γερμανικά συμφέροντα, έσπρωξε χρήμα στην πιο αμαρτωλή - παγκοσμίως - εταιρεία , τη Ζίμενς, η οποία ' λάδωσε ' τους μισούς ,τουλάχιστον , Έλληνες πολιτικούς των δυο τελευταίων δεκαετιών κι έγινε κυρίαρχη στη χωρά !
Αντί  λοιπόν, να υποχρεωθεί η Ζίμενς να επιστρέψει χρήματα στην Ελλάδα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Χριστοφοράκο και λοιπούς μάνατζερς της εταιρείας, που τόσο ζημίωσαν τη χώρα, οι  Γερμανοί απαίτησαν και τελικώς, κατάφεραν να εκβιάσουν τη δοσίλογη Κυβέρνηση Σαμαρά , που έσπευσε να δώσει στη Ζίμενς 6 εκατομμύρια ευρώ, που της ' οφείλαμε ' λένε , από επιστροφή Φ.Π.Α.
Την ίδια στιγμή , το ελληνικό δημόσιο χρωστάει σε Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες , εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ , δεν συμψηφίζει τα χρέη τους , τους συλλαμβάνει , τους καταστρέφει και τους αναγκάζει να φουντάρουν από μπαλκόνια !
Το πιο φοβερό είναι , που η Ζίμενς , έστειλε εξώδικο κατά του ελληνικού δημοσίου , στο οποίο αναφέρει ότι τα χρήματα που της οφείλονται , δεν είναι μόνο 6 εκατομμύρια τα οποία έλαβε μέσω της Εθνικής Τραπέζης , είναι αρκετά περισσότερα , καθώς αξιώνει να της καταβληθούν και οι τόκοι !!
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτή η Κυβέρνηση θα σπεύσει να ικανοποιήσει το αίτημα των Γερμανών αφεντικών της , μήπως και αυτοί θυμώσουν και τους βγάλουν σε ...διαθεσιμότητα.
( Υ. Γ. Έχω πλήρη επίγνωση της είδησης που αποκαλύπτω.
Σε άλλες εποχές ,η αποκάλυψη ενός τέτοιου σκανδάλου , θα επέφερε σοβαρό κυβερνητικό κλυδωνισμό.
Τώρα , όμως , δεν είμαι σίγουρος εάν αγγίξει κάποιον αυτή η υπόθεση, παρότι θυμίζει τη λαϊκή ρήση' εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι '
Ενημερώνω τους πάντες ότι αυτή την είδηση μου έδωσε ανώτατο στέλεχος του
υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα έχω στα χέρια μου τα σχετικά παραστατικά.
Είμαι βέβαιος πως αυτό το θέμα , θα το ' θάψουν ' τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. γι αυτό καλώ τους φίλους μου στο rb να το κοινοποιήσουν παντού για να το πληροφορηθούν όσο γίνεται περισσότεροι )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ